/

El cuiner Christian Denz torna a comandar els fogons de La Reserva Rotana

Dirigirà els dos restaurants de l'hotel, que són oberts als clients de l'hotel i als visitants externs

L’hotel La Reserva Rotana, de Manacor, acaba d’obrir les portes per iniciar la temporada i ho fa amb una novetat: Christian Denz tornarà a dirigir la cuina dels seus dos restaurants.

Christian Denz és alemany i ja es va fer càrrec de l’oferta culinària de La Reserva Rotana de 2011 fins al 2014. Té experiència en restaurants amb estrella Michelin, com ara el de l’hotel Hilton de Viena, i és un gran coneixedor del producte local mallorquí.

A La Reserva Rotana dirigirà com a xef els dos restaurants de l’establiment, que són oberts als clients de l’hotel i als visitants externs.

El primer restaurant és Bistró Rotana, que ofereix dinar i sopar (amb un menú que varia cada dia) en un entorn vibrant i cosmopolita amb vistes al camp. El segon és el restaurant La Reserva Rotana, on els sopars en un ambient refinat però acollidor es converteixen en una experiència gastronòmica inoblidable. Hi serveixen un menú exquisit a la carta o un menú de degustació acuradament seleccionat de 5 plats.

Una cuina, un estil propi

Christian Denz destaca per elaborar plats refinats, inspirats en les tècniques culinàries francesa i mediterrània. Atorga el paper de protagonista als ingredients principals, i els cuina amb cura juntament amb verdures de temporada i herbes aromàtiques recollides al jardí de la finca amb l’objectiu d’enaltir-ne el sabor.

El xef també dona importància a la cuina vegetariana. Per això, n’extreu el millor del camp segons cada estació de l’any. També hi ofereix plats inspirats en les cuines asiàtiques i sud-americanes, que aporten un toc cosmopolita a la seva carta.

Algunes de les propostes són: carpaccio de pop amb vinagreta de ceba morada i llimona, herbes i crema agra; ravioli de llamàntol amb bisque de marisc, llima, kafir, porro al forn i pebre d’Espeleta, les costelles torrades al caliu amb verdura agredolça, escalunyes cruixents i mongetes tendres i la crema sabaiona de llimona gratinada amb gerds de gerds i gelat de vainilla.

Història de La Reserva Rotana

La Reserva Rotana és un hotel de 5 estrelles. S’ubica en una finca de 200 hectàrees, repartides entre un turó imponent, al cim del qual es troba ubicat l’hotel i un bosc de pins, oliveres i alzinars; i als seus peus una vall fèrtil, on se situa el camp de golf privat de 9 forats i un recorregut de gran qualitat; com també camps de blat i vinyes. A més, és l’únic hotel de Mallorca que té un heliport amb llicència privada.

Les cases antigues són del segle XVII, tot i que la possessió apareix documentada el 1242. L’hotel va ser construït el 1997 per l’empresari suissoargentí Juan Ramón (Chacha) Theler i la seva dona la princesa alemanya Loretta Zu Sayn-Wittgenstein, descendent del canceller Otto Von Bismarck. Després de la mort del propietari Juan Ramón Theler; recentment ha passat a les mans d’una família empresarial de Singapur. La Reserva Rotana encara una nova etapa amb la vocació d’oferir la millor experiència. La persona responsable d’assolir aquest objectiu és el reconegut empresari turístic i expert en productes de luxe Giovanni Merello.

Oferta d’obertura

  • Allotjament en habitació doble amb esmorzar des de 293 euros la nit (promoció obertura)
  • Bistró Rotana– Horari: de dilluns a diumenge de 12:30 a 16:00 i de 19:00 a 22:30 hores. Preu: menú 3 plats: des de 39 euros per persona (begudes no incloses).

Restaurant La Reserva Rotana. Horari: de dilluns a diumenge de 19.00 a 22.30 hores. Preu del menú de degustació de 5 plats: des de 64 euros per persona (begudes no incloses).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat