El restaurant Fusión 19 ha guanyat la primera estrella Michelin. El cuiner mallorquí Javier Hoebeeck (1991) és el responsable del cuina d’aquest establiment situat a Platja de Muro, que pertany al grup Boulevard, encapçalat per Juan Àvila. El restaurant destaca per oferir una cuina de quilòmetre zero, que combina la cuina mallorquina i mediterrània amb l’asiàtica i la llatinoamericana. El restaurant Fusión 19 tornarà a obrir les portes la primera setmana de març.
Eivissa també ha sumat una estrella més. Es tracta del restaurant Etxeco, situat a es Canar (Santa Eulària des Riu), una proposta signada per Martin Berasategui, que es troba a l’hotel de luxe Bless Ibiza, que executa el xef Paco Budia. S’hi ofereix una cuina fina, amb producte basc i eivissenc. El nom ‘etxeco’ significa ‘fet a casa’ en basc.
Estrelles Michelin a Mallorca 2022:
- Fusión 19. Xef: Javier Hoebeeck . Localització: Platja de Muro. 1 estrella
- Voro. Xef: Àlvaro Salazar. Localització: Canyamel, Capdepera. 2 estrelles
- Restaurant Adrián Quetglas. Xef: Adrián Quetglas. Localització: Palma. 1 estrella
- Restaurant Andreu Genestra. Xef: Andreu Genestra. Localització: Capdepera. 1 estrella
- Restaurant Dins. Xef: Santi Taura. Localització: Palma. 1 estrella
- Maca de Castro. Xef Macar de Castro. Localització: Alcúdia. 1 estrella verda
- Marc Fosh. Xef: Marc Fosh. Localització: Palma. 1 estrella
- Es Fum. Xef: Miguel Navarro. Localització: Calvià. 1 estrella
- Bens d’Avall. Xefs Benet i Jaume Vicens. Localització: Sóller. 1 estrella
- Zaranda. Xef Fernando P. Arellano. Localització: Palma. 1 estrella
Estrelles Michelin a Eivissa 2022:
- Etxeco. Xef: Paco Budia. Localització: es Canar, Santa Eulària des Riu. 1 estrella
- La Gaia. Xef: Òscar Molina. Localització: Eivissa. 1 estrella
- Es Tragon. Xef: Álvaro Sanz. Localització: Sant Antoni de Portmany. 1 estrella