Victor Calvo ha tornat a organitzar una sessió de Gastrotasts. En aquesta ocasió els bolets i el vi són els protagonistes, per això als gastrotasts hi trobareu Show cooking i degustació de bolets i vins
Els dies 22, 23 i 24 de novembre, els millors cuiners i cellers cuinaran per a vosaltres per només 3 euros el tast.
La cita tindrà lloc a partir de les 21 hores, a l’Estudi General Lul·lia, carrer de Sant Roc, 4. Palma.
Programació:
DIJOUS 22 NOVEMBRE
Hotel Rural Pedri Son Jaumell
Xef: Andreu Genestra
Bolet: Trompeta dels morts
Tast: Giozas de confit d’anera amb trompetes de la mort avellanades i confitura lleugera de pebre coent
Antoni Pinya
Bolet: Pixacà
Tast: Cassoleta de pixacans cuinats amb crema de llet
Bodegues Galmes i Ribot
Sommelier:Julio Torres
Beguda: Vi negre
Tast: Som dels cavallers 2009.Vi de la terra Mallorca
Restaurant Miceli
Xef: Marga Coll
Bolet: Picornell
Tast: Picornells saltats amb botifarró i ciurons.
Restaurant Santi Taura
Xef: Santi Taura
Bolet: Camagroc
Tast: Gelat de formatge fresc amb una salsa de camagrocs i taronja
Restaurant Es Molí d’en Bou
Xef:Tomeu Caldentey
Bolet: Siitake
Tast: Tòfona de calamar amb brou de siitake
DIVENDRES 23 NOVEMBRE
Restaurant El Olivo
Xef: Guillem Méndez
Bolet: Picornells
Tast: Dolços en gelat de pebre bo
Restaurant Zaranda
Xef: Javier Gardonio
Bolet: boletus confitats i camagroc
Tast: Bombó de bou amb flam de bolets i escabetx de camagroc
Aquiara. Tapes i vins
Xef: Koldo Royo
Bolet: Rovelló
Tast:Tapa d’hamburguesa de bolets amb mostassa de fruita seca
Millésimée
Sommelier: Marina Mut
Beguda: Cava
Tast: Cava Rimarts brut Nature.
Xef: Oscar Martinez
Bolet: Múrgola
Tast: “Dim Sum” al vapor de múrgoles a la crema.
Sa Fonda de Sóller
Xef: Rafael Martinez
Bolet: Xampinyó
Tast: Croqueta de xampinyó líquid
DISSABTE 24 NOVEMBRE
Antoni Pinya
Bolet: Pixacà
Tast: Cassoleta de pixacans cuinats amb crema de llet
Escola de Hoteleria de les Illes Balears
Arsenio Fuentes Peu Blau Brou doble amb bolets i el seu xupa xup de foie i peu blau
Bri Restaurant Pep Socias Esclata-sang Coqueta de pasta d’herbes amb pebres torrats amb llenya i esclata-sangs amb alfabeguera
Restaurant Plat d’Or
Xef: Rafa Sanchez
Bolet: Pinetell de calceta
Tast: Pinetell de calceta en textures: Cotnes, esponja i xips de patata i bolet
Catavinos
Sommelier: Toni Fernandez
Beguda: Vi negre
Tast: Equilibri 2008 Màgnum. DO Pla i Llevant Toni Gelabert
Restaurant La Fortalesa
Xef: Víctor Garcia
Bolet: Peus de rata
Tast: Arròs Brut de peus de rata.