"Salpebrem" el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit.
Piquem els canonges ben finets
Llit de patata amb pollastre i curri
1. Posam la patata bullir tallada a cantons
2. Tallam la ceba i els talls de pollastre a trossets petits
3. Posam la ceba
Croquetes de xampinyons
Fregiu en una mica d'oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200
En mitja llesca de pernil, enrotllat pinya i mango tallats a bastons fins. Punxar amb un escuradents
Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d'oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d'all
Sobre una llesca de pa torrat, posau-hi unes tires de pebrot escalivat i un seitó en vinagre.
Barquetes d’escalivada amb bacallà esqueixat i olivada
Primer s'han d'escalivar a la brasa o al forn els ingredients segons llur qualitat: amb més foc per als pebrots que per
Barquetes d’ous de guàtlera i sobrassada amb mel i romaní
Per començar posam dins una paella la sobrassada i amb l’ajuda d’una cullera de fusta, l’anam torrant a foc mitjà. Hem de
Per començar, untarem generosament de formatge, quatre de les sis llesques del pa de motlle. Després, les col·locarem unes sobre les altres
Apreneu a elaborar aquesta deliciosa recepta amb instruccions pels que teniu Thermomix: , pels que teniu iogurtera i pels que no teniu
Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i
Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
Encalentim el forn a 180ºC. Tallam la poma en 8 trossos i els dauram la en una paella amb una mica d’oli.
Roses cruixents
Elaboració de la poma:
(Idea extreta de Martha Stewart's Pies & Tarts)
1. Posem a bullir un litre d'aigua amb el sucre i el
Mini muffins de pernil salat
Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
Comencem pelant les mandarines, i també una taronja, a sang. Qui no sàpiga què vol dir "a sang" aquí teniu una foto
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24

