Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En motiu de la Fira Agrícola i Ramadera, Santa Eugènia torna a organitzar la Mostra de Cuina, gràcies a la qual podeu descobrir els plats més populars i suculents del municipi.

La iniciativa culinària se celebra els dies 12 i 13 d’abril, a partir de les 20.30 hores, a l’envelat del pati de les Escoles i inclou servei de bar i música en directe. En aquesta edició 2019, hi participen, 6 restaurants, un celler i els alumnes de l’escola. De fet, el batle Xisco Martorell Canals, us conviden a viure una mostra amb uns preus ben populars ja que els plats valen 3,5 euros i la degustació de vi 1,5 euros.

Els plats que hi trobareu a la Mostra de Cuina de Santa Eugènia 2019 són:

  • L’ESCARGOT: Sofrit de safarnàries amb colflori, botifarró, llonganissa, xulla i salsa de panses
  • CAN TOPA: Rellom amb reducció de palo
  • CAN PUCETA TIBERI CATERING: Frit de pasqua
  • CAN PRIM: Variat de pebres del Padrón, aletes de pollastre, dàtils amb bacon, ensalada russa, fingers de pollastre…
  • CA’S CAMINERO: Pasta de sobrassada fregida i peus de porc
  • POLIESPORTIU S’ESTACIÓFajita de vedella mallorquina
  • PRO-VIATGE D’ESTUDIS: Pamboli amb cuixot i formatge
  • VINYA TAUJANA: Degustació de vi