En motiu de la Fira Agrícola i Ramadera, Santa Eugènia torna a organitzar la Mostra de Cuina, gràcies a la qual podeu descobrir els plats més populars i suculents del municipi.

La iniciativa culinària se celebra els dies 12 i 13 d’abril, a partir de les 20.30 hores, a l’envelat del pati de les Escoles i inclou servei de bar i música en directe. En aquesta edició 2019, hi participen, 6 restaurants, un celler i els alumnes de l’escola. De fet, el batle Xisco Martorell Canals, us conviden a viure una mostra amb uns preus ben populars ja que els plats valen 3,5 euros i la degustació de vi 1,5 euros.

Els plats que hi trobareu a la Mostra de Cuina de Santa Eugènia 2019 són:

  • L’ESCARGOT: Sofrit de safarnàries amb colflori, botifarró, llonganissa, xulla i salsa de panses
  • CAN TOPA: Rellom amb reducció de palo
  • CAN PUCETA TIBERI CATERING: Frit de pasqua
  • CAN PRIM: Variat de pebres del Padrón, aletes de pollastre, dàtils amb bacon, ensalada russa, fingers de pollastre…
  • CA’S CAMINERO: Pasta de sobrassada fregida i peus de porc
  • POLIESPORTIU S’ESTACIÓFajita de vedella mallorquina
  • PRO-VIATGE D’ESTUDIS: Pamboli amb cuixot i formatge
  • VINYA TAUJANA: Degustació de vi