Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquesta setmana, de l’11 al 13 de desembre, la zona 2 és la protagonista de la Mostra de Cuines de Calvià de Nadal.  L’Ajuntament de Calvià dinamitza el sector de la restauració amb aquesta iniciativa, gràcies a la qual els restauradors ofereixen menús especials i sorprenents a molt bon preu per celebrar les festes nadalenques.

Consultau aquí la propera zona, la 3.

A la zona 2, hi participen 12 restaurants dels nuclis de Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles i Urb. Galatzó. Aquests són els restaurants que hi participen i el menú que hi ofereixen ja sigui per menjar al local o per endur a casa:

Charly tapas – Puig des Teix, 7, LC. 1 (Santa Ponça)

Reserves: 607 759 348
Primer: Arròs de conill i llamàntol
Segon: Entrecot amb salsa de bolets i ametles
Postre: Flam amb nata
Beguda: Vi i gasosa
Preu: 16 €

La Porteña Parrilla Argentina – Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)

Reserves: 609 839 040
Primer: Provoleta La Porteña amb pebres
Segon: Entrecot argentí amb salsa per triar i acompanyat de verdures
Postre: Sorbet de llimona amb cava
Beguda: Copa de vi, cervesa, refresc o aigua
Preu: 18 €

Attitude Nintai – Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)

Reserves: 971 692 280
Primer: Wakame
Segon: Box 12 peces maki
Postre: Gelat
Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi
Preu: 13 €

Mercader del Mar – Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)

Reserves: 971 692 313
Primer: Ous trencats amb cuixot ibèric
Segon: Canelons de rap i gambes
Postre: Crep amb sorpresa de gelat
Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi
Preu: 17 €

Restaurante Empatheia – Ramon de Moncada, 26 (Santa Ponça)

Reserves: 871 968 222
Primer: Aletes de pollastre amb espècies a l’estil cajun
Segon: Escalopines de vedella amb salsa Diana
Postre: Crep amb sorpresa de gelat
Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi
Preu: 15 €

Bar Pizzería es Castellot – Huguet des Far, 2, LC. 5 (Santa Ponça)

Reserves: 630 677 689
Primer: Arròs brut autèntic mallorquí amb bolets i caragols
Segon: Porcella i xot a l’estil autèntic mallorquí amb patató i ensalada
Postre: Gató amb gelat d’ametla
Beguda: Copa de vi, refresc o cervesa
Preu: 16 €

A casa del Padrino – Plaça Santa Ponça, 4 (Santa Ponça)

Reserves: 971 691 983
Primer: Ensalada di frutti di mare
Segon: Pasta casolana mar i muntanya
Postre: Cannoli amb crema de mascarpone i xocolata
Beguda: Vi, cervesa, refresc, etc.
Preu: 16 €

Gran Buffet s.XXI – València, 77 Pol. Son Bugadelles (Son Bugadelles)

Reserves: 971 694 932
Primer: Tallarines amb curri i gambes // Lasanya bolonyesa // Arròs de matances // Ensalades variades: espinacs, tropical, caprese, trempó, ensalada russa
Segon: Coa de toro // Filet amb salsa de pebre // Paella mixta
Postre: Pastís de Sacher de fraula // Tassonet delícia Oreo // Pastís de pastanaga // Pastís Sant Marc // Pastís de poma // Postres variades
Beguda: Refresc, cervesa, vi i aigua
Preu: 12 €

7Fuegos – Via de la Cruu, s/n, Club Nàutic Santa Ponça (Santa Ponça)

Reserves: 971 695 405
Primer: Crema de gambes amb escuma a la tailandesa
Segon: Pitrera de pollastre farcida amb bolets de temporada
Postre: Streusel de poma amb vainilla
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi
Preu: 19 €

Restaurante Tauro – Gran Via de Infanta Saura,1 (Santa Ponça)

Reserves: 971 690 073
Primer: Timbal d’alvocat, gambes i gules
Segon: Salmó amb salsa de cava suau i arròs salvatge
Postre: Pastís de xocolata
Beguda: Copa de verdejo o copa de Rioja o canya o ampolla d’aigua
Preu: 18 €

Bar Joselillo – Son Pillo, 8. Urb. Galatzó (Urb. Galatzó)

Reserves: 871 808 294 – 669 079 945
Primer: Croquetes de gambes vermelles
Segon: Stroganoff de pollastre amb arròs i patates fregides
Postre: Pastís banoffee
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi
Preu: 17 €

Malgrats Restaurant – Jaume I, 82 (Santa Ponça)

Reserves: 651 033 304
Primer: Sopa farcida de Nadal
Segon: Porcella a la mallorquina amb patates i moniato
Postre: Sorbet de cava i mandarina o gató amb gelat de torró d’ametla
Beguda: Copa de cava, copa de vi, canya, aigua o refresc
Preu: 19 €