Aquesta setmana, de l’11 al 13 de desembre, la zona 2 és la protagonista de la Mostra de Cuines de Calvià de Nadal.  L’Ajuntament de Calvià dinamitza el sector de la restauració amb aquesta iniciativa, gràcies a la qual els restauradors ofereixen menús especials i sorprenents a molt bon preu per celebrar les festes nadalenques.

Consultau aquí la propera zona, la 3.

A la zona 2, hi participen 12 restaurants dels nuclis de Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles i Urb. Galatzó. Aquests són els restaurants que hi participen i el menú que hi ofereixen ja sigui per menjar al local o per endur a casa:

Charly tapas – Puig des Teix, 7, LC. 1 (Santa Ponça)

Reserves: 607 759 348
Primer: Arròs de conill i llamàntol
Segon: Entrecot amb salsa de bolets i ametles
Postre: Flam amb nata
Beguda: Vi i gasosa
Preu: 16 €

La Porteña Parrilla Argentina – Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)

Reserves: 609 839 040
Primer: Provoleta La Porteña amb pebres
Segon: Entrecot argentí amb salsa per triar i acompanyat de verdures
Postre: Sorbet de llimona amb cava
Beguda: Copa de vi, cervesa, refresc o aigua
Preu: 18 €

Attitude Nintai – Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)

Reserves: 971 692 280
Primer: Wakame
Segon: Box 12 peces maki
Postre: Gelat
Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi
Preu: 13 €

Mercader del Mar – Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)

Reserves: 971 692 313
Primer: Ous trencats amb cuixot ibèric
Segon: Canelons de rap i gambes
Postre: Crep amb sorpresa de gelat
Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi
Preu: 17 €

Restaurante Empatheia – Ramon de Moncada, 26 (Santa Ponça)

Reserves: 871 968 222
Primer: Aletes de pollastre amb espècies a l’estil cajun
Segon: Escalopines de vedella amb salsa Diana
Postre: Crep amb sorpresa de gelat
Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi
Preu: 15 €

Bar Pizzería es Castellot – Huguet des Far, 2, LC. 5 (Santa Ponça)

Reserves: 630 677 689
Primer: Arròs brut autèntic mallorquí amb bolets i caragols
Segon: Porcella i xot a l’estil autèntic mallorquí amb patató i ensalada
Postre: Gató amb gelat d’ametla
Beguda: Copa de vi, refresc o cervesa
Preu: 16 €

A casa del Padrino – Plaça Santa Ponça, 4 (Santa Ponça)

Reserves: 971 691 983
Primer: Ensalada di frutti di mare
Segon: Pasta casolana mar i muntanya
Postre: Cannoli amb crema de mascarpone i xocolata
Beguda: Vi, cervesa, refresc, etc.
Preu: 16 €

Gran Buffet s.XXI – València, 77 Pol. Son Bugadelles (Son Bugadelles)

Reserves: 971 694 932
Primer: Tallarines amb curri i gambes // Lasanya bolonyesa // Arròs de matances // Ensalades variades: espinacs, tropical, caprese, trempó, ensalada russa
Segon: Coa de toro // Filet amb salsa de pebre // Paella mixta
Postre: Pastís de Sacher de fraula // Tassonet delícia Oreo // Pastís de pastanaga // Pastís Sant Marc // Pastís de poma // Postres variades
Beguda: Refresc, cervesa, vi i aigua
Preu: 12 €

7Fuegos – Via de la Cruu, s/n, Club Nàutic Santa Ponça (Santa Ponça)

Reserves: 971 695 405
Primer: Crema de gambes amb escuma a la tailandesa
Segon: Pitrera de pollastre farcida amb bolets de temporada
Postre: Streusel de poma amb vainilla
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi
Preu: 19 €

Restaurante Tauro – Gran Via de Infanta Saura,1 (Santa Ponça)

Reserves: 971 690 073
Primer: Timbal d’alvocat, gambes i gules
Segon: Salmó amb salsa de cava suau i arròs salvatge
Postre: Pastís de xocolata
Beguda: Copa de verdejo o copa de Rioja o canya o ampolla d’aigua
Preu: 18 €

Bar Joselillo – Son Pillo, 8. Urb. Galatzó (Urb. Galatzó)

Reserves: 871 808 294 – 669 079 945
Primer: Croquetes de gambes vermelles
Segon: Stroganoff de pollastre amb arròs i patates fregides
Postre: Pastís banoffee
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi
Preu: 17 €

Malgrats Restaurant – Jaume I, 82 (Santa Ponça)

Reserves: 651 033 304
Primer: Sopa farcida de Nadal
Segon: Porcella a la mallorquina amb patates i moniato
Postre: Sorbet de cava i mandarina o gató amb gelat de torró d’ametla
Beguda: Copa de cava, copa de vi, canya, aigua o refresc
Preu: 19 €