Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt
Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra
Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un
En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot
Amanida de pasta amb alvocat
Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El
Arròs sec amb sípia i gambes
En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.
Posar a bullir els espinacs nets i tallats amb una mica d’aigua, no els ha de cobrir perquè els espinacs deixen anar
Arròs amb calamars i carxofes
Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un
En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot
Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un
Arròs amb conill i cargols
Primer de tot, netegem els cargols, això ho farem posant-los sota l'aigua freda en una ollaamb sal i remenant constantment, mentre anem
Arròs a la cassola
Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el
Començarem pel fumet, posant en una cassola oli d'oliva i sofregint el tomàquet tallat a daus, l'all, el pelut de peix i
(Jo coc l’arròs al forn amb una cassola de fang, tapada amb paper d’alumini. El sofregit el faig a una paella i
Per fer aquest arròs he utilitzat l'arròs venere, que al ser un arròs integral la seva cocció és llarga, d'uns 40 minuts
Risotto amb bolets, carabassí i gambes
Primer tallam molt fina la ceba, escalfem d'una cassola l'oli i la mantega i hi afegim la ceba i la ofegam fins
El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora

