Trinxat de la Cerdanya

2 mins de lectura

Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar

Estofat de sípia amb patates

3 mins de lectura

Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró

Llampuga amb pebres

1 min de lectura

Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem

Recepta de tabulé

1 min de lectura

Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.

Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Porros amb salsa romesco

2 mins de lectura

Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls

Mandonguilles amb castanyes i bolets

2 mins de lectura

Elaboració de les mandonguilles:

Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,

Rap amb llenegues

1 min de lectura

Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt

Arrós amb trompetes de la mort

1 min de lectura

Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra

Rissotto de rovellons

1 min de lectura

Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un