Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Recepta. Escaldums de pollastre

3 mins de lectura

/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la

Llom amb salsa de pastanaga i ceba

1 min de lectura

/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1

Pollastre amb albercocs secs

1 min de lectura

Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...

Pollastre amb curri i fruites

1 min de lectura

Primer de tot hem de tallar el pollastre a daus i el daurarem dins una paella amb oli. En estar el pollastre,

Tombet amb llom

1 min de lectura

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau

Llom al forn amb patates

1 min de lectura

Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de

Escaldums

1 min de lectura

Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.

Després tallam les

Hamburguesa completa

1 min de lectura

Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre