Tomàtigues farcides de carn

2 mins de lectura

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que

Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Recepta. Escaldums de pollastre

3 mins de lectura

/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la

Llom amb salsa de pastanaga i ceba

1 min. de lectura

/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1

Pollastre amb albercocs secs

1 min. de lectura

Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...

Llom amb xampinyons ecològics

1 min. de lectura

Començarem tallant la part blanca del manat de ceba tendra en juliana i el posarem a sofregir dins una greixonera.

En tenir

Llomillo farcit de llagostins

2 mins de lectura

Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina

Pollastre amb curri i fruites

1 min. de lectura

Primer de tot hem de tallar el pollastre a daus i el daurarem dins una paella amb oli. En estar el pollastre,

Tombet amb llom

1 min. de lectura

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau