El cuiner Edgar Rodríguez Santos, amb la col·laboració de Benet Torres, ha estat proclamat guanyador del primer premi del Concurs Nacional de
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de sa Pobla i conegut com Tito,
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Recepta Pollastre farcit de Nadal
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Llit de patata amb pollastre i curri
1. Posam la patata bullir tallada a cantons
2. Tallam la ceba i els talls de pollastre a trossets petits
3. Posam la ceba
/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la
/CarnMitjana/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 1 tros de porcella d’aproximadament 1 quilo – 3 alls
/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1
Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...
Començarem tallant la part blanca del manat de ceba tendra en juliana i el posarem a sofregir dins una greixonera.
En tenir
Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina
Primer de tot hem de tallar el pollastre a daus i el daurarem dins una paella amb oli. En estar el pollastre,
Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.
A continuació, pelau