Ingredients

Per a 4 persones:

– 3 tomàtigues

– Una lletuga

– Una llauneta de blat de les índies

– 2 pastanagues ratllades

– 1/2 pot de paté d’olives negres

– Formatge maonès ratllat

– 250gr llaços de pasta

– Oli d’oliva verge

– Sal

– Pebre bo

– Vinagre de Mòdena

Preparació

Aquesta recepta us agradarà molt per a l’estiu, és molt senzilla de fer.

Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els altres ingredients.

En tenir-ho tot tallat, ho posarem dins una palangana per poder-ho remenar millor juntament amb el blat de les índies. Hi afegirem una vinagreta amb oli d’oliva verge, sal i vinagre de mòdena.

Quan tinguem la pasta bullida i que hagi refredat, l’afegirem a les verdures i ho remenarem. A l’hora d’emplatar posarem una mica de formatge maonès ratllat i una cullerada de paté d’olives negres.