Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a 4 persones:

– 3 tomàtigues
– Una lletuga
– Una llauneta de blat de les índies
– 2 pastanagues ratllades
– 1/2 pot de paté d’olives negres
– Formatge maonès ratllat
– 250gr llaços de pasta
– Oli d’oliva verge
– Sal
– Pebre bo
– Vinagre de Mòdena

Preparació

Aquesta recepta us agradarà molt per a l’estiu, és molt senzilla de fer.

Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els altres ingredients.

En tenir-ho tot tallat, ho posarem dins una palangana per poder-ho remenar millor juntament amb el blat de les índies. Hi afegirem una vinagreta amb oli d’oliva verge, sal i vinagre de mòdena.

Quan tinguem la pasta bullida i que hagi refredat, l’afegirem a les verdures i ho remenarem. A l’hora d’emplatar posarem una mica de formatge maonès ratllat i una cullerada de paté d’olives negres.