Sorry, this entry is only available in German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant Smack Mallorca es troba al barri de Santa Catalina de Palma. Els responsables són Hélène i Stéphan, dos francesos enamorats de la cuina mediterrània. En la carta, hi tenen protagonisme les verdures i hortalisses, com la colflori feta al vapor i, després, al forn acompanyada de salsa tahina; el caviar d’albergínia, la conserva de llimona amb sardines o la coca negra de tomàtiga seca (amb carbó actiu). També hi trobareu plats de carn (com e filet de bou amb salsa bearnesa) i peix, i postres com el pastís de crema de llimona.

Smack, que significa besada col·loquialment en francès, va nèixer l’any 2017 a partir de la terrassa ‘clandestina’ de la casa de Hélène i Stéphan a Ciutat Jardí, on hi oferien sopars amb belles postes de sol. El projecte va agafar forma fins a esdevenir el restaurant ubicat a Santa Catalina.

View larger map