En aquest xibiu hi podeu menjar des d'hamburgueses fins a plats més elaborats, com ara unes carxofes amb encenalls de parmesà, un
El restaurant de l'Hotel Bendinat és un espai molt acollidor i càlid que té la mar de Portals Nous com un dels principals reclams
Hi trobareu una bona varietat de propostes, com ara el kan kiew wan amb curri verd de verdures i llet de coco, que es pot
El restaurant Kanalla de Palma ofereix una cuina atrevida i suggerent. Obert el mes de juny de 2022 pels germans Tony i Kiko Escribano,és un espai per
El restaurant Bananas de Son Bauló és un dels establiments amb història de la zona de Can Picafort. Els arrossos secs són l'especialitat, però també
La propietària i xef actual és Maribel Moll, que ha canviat el concepte anterior (un bistrot francès), però manté un gran nivell culinari
El restaurant s'ubica dins les instal·lacions de l'hotel Suites del Lago, el més sostenible de Menorca, concretament a la terrassa superior, des d'on
Es troba a prop d'un penya-segat de Llucmajor, en direcció al Cap Blanc, i hi podeu gaudir d'una vista espectacular de la mar i
El local va obrir les portes l'any 2015 i des de llavors no ha fet més que sumar adeptes
Hi trobareu una proposta senzilla i saborosa amb vegetals, verdures, tubercles, flors i fruites de temporada, moltes procedents d'horta ecològica
Cuina fresca, de mercat i de qualitat. Així es presenta el restaurant Mesclat de Palma. El trobareu al barri de Santa Catalina, a la
El restaurant Buscando el Norte de Santa Catalina ofereix una interessant proposta de tapes i plats, amb un toc creatiu
El restaurant Xalest va obrir les portes el mes d'octubre de 2021 i el seu xef és Xema Álvarez, conegut per ser el
Cuina selecta/TapesCarrer de Sant Jaume, 22 Centre/Mallorca/PalmaMenú del dia871 551 818cantinapanza.es[:ca]Obert de dilluns a diumenge. [:en]Open from Monday to Sunday. [:es]Abierto de
A la ciutat de Manacor, hi trobareu Brusca Brewpub, un espai on Neus Llopis i Miquel Gelabert fan cervesa artesana
El Forn de Can Vadell és una de les pastisseries més típiques de la ciutat. Es troba a Eivissa i des de fa quatre generacions de pastissers,
L'elaboració artesanal i els ingredients de primera qualitat són la clau del seu èxit.
S'hi ofereix una proposta variada en la qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com ara els caragols, les albergínies farcides,