Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Ajuntament de Palma ha obert la convocatòria per optar als Premis Ciutat de Palma. A més de les categories de novel·la, poesia, còmic, periodisme, investigació, còmic, audiovisuals, música, arts visuals i gastronomia. En el cas del Premi de Patrimoni Gastronòmic, està dedicat a Caty Juan del Corral, figura cabdal a final del segle XX en la difusió de la cuina mallorquina.

El Premi Ciutat de Palma de Patrimoni Gastronòmic té com a finalitat valorar i reconèixer la importància de la gastronomia com a patrimoni i donar suport a la tasca realitzada per a conservar i divulgar aquest patrimoni. Té una dotació de 3.000 € i és únic i indivisible.

És obert a qualsevol persona major d’edat que hagi desenvolupat un projecte de recuperació, conservació i divulgació de la gastronomia tradicional. S’hi podran presentar projectes gastronòmics i culinaris així com projectes d’investigació inèdits i que aportin noves visions sobre el patrimoni gastronòmic.

El termini per presentar-hi candidatures finalitzarà el 15 d’octubre de 2021. El jurat hi valorarà la utilització de producte local, de km 0 i de denominació d’origen, la recuperació de productes autòctons i receptes locals, els professionals que treballen a l’establiment, si s’escau, les publicacions realitzades i la participació en esdeveniments de promoció de la gastronomia. D’altra banda, si es tracta de projectes d’investigació, el jurat valorarà especialment les noves aportacions i perspectives sobre aquests treballs en el patrimoni gastronòmic local.

Podeu consultar-ne les bases aquí. Per a consultes qualsevol dubte us podeu dirigir al Negociat de Cultura: telèfon 971225900, ext. 1330, o a l’adreça electrònica negcultura [arrova] palma [punt] cat.