/

Son Roca 2017 – Callet – Garrut 2018

Vinícola, la secció de vins i licors de Gastronòmicament us ofereix una tria seleccionada de les novetats i propotes més destacades de l'actualitat

Son Roca 2017

Aquest vi està elaborat pel celler Blanca Terra, de la indicació geogràfica protegida Vi de la Terra de Mallorca. És un vi monovarietal de Sirà que passa 6 mesos de criança en bota de roure francès. El raïm prové de vinyes joves de Porreres. És un vi aromàtic, amb un vermell intens. Té una entrada suau en boca i hi persisteix el gust de fruita vermella d’una manera agradable. El nom és un homenatge a la casa pairal del creador del celler, Bernat Febrer, originari de Petra. Preu: 15,95 euros.

 

 

 

 

Callet

El celler Can Majoral d’Algaida, de la Denominació d’Origen Pla i Llevant, ha elaborat aquest vi amb la varietat que li dona el nom, Callet. Es tracta d’un raïm autòcton de Mallorca que té una criança de 10 mesos de criança en botes de roure francès. El vi té la certificació ecològica. És un vi fresc, amb una aroma fresca amb aromes florals i làctiques.  En vista de color vermell cirera, net i brillant. L’etiqueta és obra del pintor Lluís Maraver. Preu: 22 euros.

 

 

 

 

Garrut 2018

El celler Cara Nord, de la Denominació d’Origen Conca de Barberà, presenta aquest vi elaborat amb la varietat autòctona de TarragonaGarrut. És un vi d’alta muntanya, elaborat amb raïm que procedeix de vinyes situades a 800 metres d’altitud, concretament a la cara nord de la Serra de Prades. A Garrut 2018, hhi destaquen notes de fruita vermella intensa, amb la frescor en boca i una bona acidesa. Preu: 15 euros

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat