Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

TaPalma torna un any més i en aquesta edició de 2020 hi participen 20 restaurants i cocteleries. Enguany, Tapalma se celebra del 25 al 29 de novembre. Aquestes són les tapes i els còctels que hi podeu tastar:

 

RESTAURANT SHAKA

C / Hostal de Santanyí, 11 – baixos
Horari: dilluns de 18.30 a 24.00 hores / de dimarts a dissabte de 13.00 a 24.00 hores  

  • Shaka Lomi Lomi: Salmó curat sobre una base de plàtan mascle i tagín amb pinya, ceba tendra, tomàtigó cherry, coriandre, gingebre i salsa ponzu .
  • Om: Pasta de galeta Quely amb espirulina i alga còdium farcida de salmó, tonyina, calamar, llobarro, vermell d’ou de guàlera, cogombre, alvocat i salsa ponzu.
  • Còctel Shaka Cooler: Jimador blanc, licor de taronja, puré de mango i de maracuià, suc de llimona, rodanxa de taronja i rodanxa de llimona.

 

LA BOHÈMIA

C/ Illa de Xipre, 12
Horari: de dijous a diumenge de 12.00 a 23.00 hores  

  • Rotllet mallorquí: Mini rotllet estil asiàtic amb massa tall, farcit de llom amb col, salsa agredolça, brots de ceba tendra i pètals de clavell comestible.
  • Quely sud: Base de galeta Quely amb puré de patata i galta de vedella amb salsa d’hortalisses, amb brots de ceba tendra i pètals de clavell comestible.

LA TRASTIENDA

C / La Rambla, 17 – baixos A
Horari: de dilluns a dissabte de 10.00 a 24.00 hores 

  • Torrada de pringá en pa de vidre.
  • Croqueta de gambot arrebossada amb Quely coronada amb cruixent de gamba vidre.

L’INFORMAL TACOS

Plaça Nova de la Ferreria, 5 – baixos esquerra
Horari: de dilluns a dissabte de 13.30 a 16.00 i de 19.30 a 23.00 hores 

  • Torrada de papada ibèrica, salsa de xile ample i tamarinde i amanida de poma, api i cogombre confitat.
  • Taco verd de tinga de pollastre, glacejada amb fondo d’au, maionesa de jalapeños a la flama i cruixent de Quely i blat de moro.

MALEVA

C / Can Salat, 1
Horari: de dimecres a diumenge de 13.30 a 15.30 i de 19.30 a 24.00 hores  

  • Truita de pop a la graella

NOLA

C / Sant Magí, 13
Horari: de dimecres a diumenge 18:30 a 23:30 hores 

  • L’elixir de Nola ‘mar fumat’:Musclo en reducció de salsa de vi blanc, fumat amb espècies criolles i acompanyat de pa de blat de moro.
  • La seducció prohibida: Patata estil gnocchis arrebossada en dolç de Quely amb salsa de prunes i rom amb crema làctia.

PACHAMA COCKTAIL BAR

C / Monsenyor Palmer, 5
Horari: de 16.30 a 00.00 hores

  • Mother Earth: Còctel tiki fresc, cítric i afruitat amb whisky, rom, suc de llimona, mango i pinya, xarop d’ametlla, maracuià i angostura.

ALEXANDER LOUNGE BAR

C / Monsenyor Palmer, 2 – local 2

Horari: de dimarts a diumenge de 18.00 a 24.00 hores

  • Black & white: Barreja de licors com són rom, Dissarono i Frangelico, amanit amb xarop de xocolata blanca, nata líquida i llet, decorat amb cacau i encenalls de xocolata.

SHAWADELI

C / Sant Magí, 18
Horari: de dilluns a diumenge de 13.00 a 16.00 i de 18.00 a 24.00 hores  

  • Falàfel amb formatge feta i shawasauce
  • Kebab mixt amb miques de Quely i salsa de fines herbes.

SES COVES DE GÈNOVA

C / Barranc, 45
Horari: dimarts, dimecres i dijous de 10.00 a 17.00 hores / divendres i dissabte de 13.00 a 17.00 i de 20.00 a 23.00 hores / diumenge 10.00 a 18.00 hores  

  • Coca calçot

EL BANDARRA
C / Can Brondo, 5
Horari: de dimarts a dissabte de 13.00 a 16.00 i de 19.30 a 23.00 hores

  • Panipuri de vedella, mango i hummus de kimuchi
  • Tapa de salmó marinat, cafè, formatge idiazabal i poma.

JASMINTHING

C / Torrent, 4
Horari: de dilluns a diumenge de 12.30 a 16.30 i de 19.30 a 24.00 hores  

  • Supizzajasmin: Arròs, alga, salmó, llagostí, ceba fregida i salsa maionesa
  • Rotllets vietnamites amb salsa thailandesa i galeta cruixent.

BLUE AGAVE

C / Cerdà, 4 – baixos
Horari: de dimecres a diumenge 10.30 a 24.00 hores  

  • Còctel Agazal: Gin, mescal, puré de kiwi, xarop de maracuià, llima, blanc d’ou pasteuritzat i angostura.

CAOBA

C / Sant Magí, 61
Horari: de dilluns a dissabte de 18.30 a 24.00 hores

  • Còctel Atahualpa: Brandi, chartreuse, suc de llimona, xarop de sucre, bitter de melicotó, escuma de chicha habitada i pols de garrofa.

CATALINA LA FINA
C / Cotoner, 38
Horari: de dimarts a divendres de 20.00 a 23.00 hores – dissabte de 13.00 a 15.30 i de 20.00 a 23.00 hores 

  • Porncella: porcella tallada en cubs amb fons reduït, escarola, xips de patata i la seva pell.
  • Balearic cheesecake: Base de galeta Quely amb quallada de formatge, gelatina de tomàtiga i verat marinat amb envinagrats i oli de tòfona.

VERVIN

C / Fàbrica, 18
Horari: de dimecres a diumenge de 18.00 a 23.00 hores

  • Pastís mallorquí: Crema pastissera d’ametlles, massa sabre, esponja de pal, caramel tou de pal, compota de taronges, pols d’oli d’oliva, bombó de caramel i oli d’oliva.
  • Vegetarian Hotdog: Salsitxa de seitan i Quely amb proteïna de soja, cebes caramelitzades, baji de ceba (arrebossat amb farina de ciurons), raita (iogurt i menta), relish , pickles i mostassa.

ASSAONA GASTROBEACH CLUB
Passeig Portitxol, s/n
Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 a 20.00 hores  

  • Bacallà negre marinat en miso de taronja sobre mousse d’api fumat .
  • Tàrtar de tonyina Assaona amb maionesa dashi i cruixent de Quely amb sèsam i algues.

EMBLEMÀTIC

Av. Gabriel Roca, 1
Horari: de dimarts a diumenge de 10.00 a 24.00 hores  

  • Còctel Miquelada mix: barreja d’embotits i espècies mallorquines, suc de llimona i top up de cervesa Rosa Blanca.

PROSSECCO SANTA CATALINA

C / Sant Magí, 48

Horari: de dilluns a diumenge de 11.00 a 23.00 hores

  • Lasanya cruixent a la bolonyesa amb escuma de formatge burrata i crunch de formatge parmesà.
  • Croqueta amb carbonara autèntica sobre galeta Quelis amb cremós de formatge pecorino romà i crunch de cansalada .