Totes les tapes i còctels de Tapalma 2020




















TaPalma torna un any més i en aquesta edició de 2020 hi participen 20 restaurants i cocteleries. Enguany, Tapalma se celebra del 25 al 29 de novembre. Aquestes són les tapes i els còctels que hi podeu tastar:
RESTAURANT SHAKA
C / Hostal de Santanyí, 11 – baixos
Horari: dilluns de 18.30 a 24.00 hores / de dimarts a dissabte de 13.00 a 24.00 hores
- Shaka Lomi Lomi: Salmó curat sobre una base de plàtan mascle i tagín amb pinya, ceba tendra, tomàtigó cherry, coriandre, gingebre i salsa ponzu .
- Om: Pasta de galeta Quely amb espirulina i alga còdium farcida de salmó, tonyina, calamar, llobarro, vermell d’ou de guàlera, cogombre, alvocat i salsa ponzu.
- Còctel Shaka Cooler: Jimador blanc, licor de taronja, puré de mango i de maracuià, suc de llimona, rodanxa de taronja i rodanxa de llimona.
LA BOHÈMIA
C/ Illa de Xipre, 12
Horari: de dijous a diumenge de 12.00 a 23.00 hores
- Rotllet mallorquí: Mini rotllet estil asiàtic amb massa tall, farcit de llom amb col, salsa agredolça, brots de ceba tendra i pètals de clavell comestible.
- Quely sud: Base de galeta Quely amb puré de patata i galta de vedella amb salsa d’hortalisses, amb brots de ceba tendra i pètals de clavell comestible.
LA TRASTIENDA
C / La Rambla, 17 – baixos A
Horari: de dilluns a dissabte de 10.00 a 24.00 hores
- Torrada de pringá en pa de vidre.
- Croqueta de gambot arrebossada amb Quely coronada amb cruixent de gamba vidre.
L’INFORMAL TACOS
Plaça Nova de la Ferreria, 5 – baixos esquerra
Horari: de dilluns a dissabte de 13.30 a 16.00 i de 19.30 a 23.00 hores
- Torrada de papada ibèrica, salsa de xile ample i tamarinde i amanida de poma, api i cogombre confitat.
- Taco verd de tinga de pollastre, glacejada amb fondo d’au, maionesa de jalapeños a la flama i cruixent de Quely i blat de moro.
MALEVA
C / Can Salat, 1
Horari: de dimecres a diumenge de 13.30 a 15.30 i de 19.30 a 24.00 hores
- Truita de pop a la graella
NOLA
C / Sant Magí, 13
Horari: de dimecres a diumenge 18:30 a 23:30 hores
- L’elixir de Nola ‘mar fumat’:Musclo en reducció de salsa de vi blanc, fumat amb espècies criolles i acompanyat de pa de blat de moro.
- La seducció prohibida: Patata estil gnocchis arrebossada en dolç de Quely amb salsa de prunes i rom amb crema làctia.
PACHAMA COCKTAIL BAR
C / Monsenyor Palmer, 5
Horari: de 16.30 a 00.00 hores
- Mother Earth: Còctel tiki fresc, cítric i afruitat amb whisky, rom, suc de llimona, mango i pinya, xarop d’ametlla, maracuià i angostura.
ALEXANDER LOUNGE BAR
C / Monsenyor Palmer, 2 – local 2
Horari: de dimarts a diumenge de 18.00 a 24.00 hores
- Black & white: Barreja de licors com són rom, Dissarono i Frangelico, amanit amb xarop de xocolata blanca, nata líquida i llet, decorat amb cacau i encenalls de xocolata.
SHAWADELI
C / Sant Magí, 18
Horari: de dilluns a diumenge de 13.00 a 16.00 i de 18.00 a 24.00 hores
- Falàfel amb formatge feta i shawasauce
- Kebab mixt amb miques de Quely i salsa de fines herbes.
SES COVES DE GÈNOVA
C / Barranc, 45
Horari: dimarts, dimecres i dijous de 10.00 a 17.00 hores / divendres i dissabte de 13.00 a 17.00 i de 20.00 a 23.00 hores / diumenge 10.00 a 18.00 hores
- Coca calçot
EL BANDARRA
C / Can Brondo, 5
Horari: de dimarts a dissabte de 13.00 a 16.00 i de 19.30 a 23.00 hores
- Panipuri de vedella, mango i hummus de kimuchi
- Tapa de salmó marinat, cafè, formatge idiazabal i poma.
JASMINTHING
C / Torrent, 4
Horari: de dilluns a diumenge de 12.30 a 16.30 i de 19.30 a 24.00 hores
- Supizzajasmin: Arròs, alga, salmó, llagostí, ceba fregida i salsa maionesa
- Rotllets vietnamites amb salsa thailandesa i galeta cruixent.
BLUE AGAVE
C / Cerdà, 4 – baixos
Horari: de dimecres a diumenge 10.30 a 24.00 hores
- Còctel Agazal: Gin, mescal, puré de kiwi, xarop de maracuià, llima, blanc d’ou pasteuritzat i angostura.
CAOBA
C / Sant Magí, 61
Horari: de dilluns a dissabte de 18.30 a 24.00 hores
- Còctel Atahualpa: Brandi, chartreuse, suc de llimona, xarop de sucre, bitter de melicotó, escuma de chicha habitada i pols de garrofa.
CATALINA LA FINA
C / Cotoner, 38
Horari: de dimarts a divendres de 20.00 a 23.00 hores – dissabte de 13.00 a 15.30 i de 20.00 a 23.00 hores
- Porncella: porcella tallada en cubs amb fons reduït, escarola, xips de patata i la seva pell.
- Balearic cheesecake: Base de galeta Quely amb quallada de formatge, gelatina de tomàtiga i verat marinat amb envinagrats i oli de tòfona.
VERVIN
C / Fàbrica, 18
Horari: de dimecres a diumenge de 18.00 a 23.00 hores
- Pastís mallorquí: Crema pastissera d’ametlles, massa sabre, esponja de pal, caramel tou de pal, compota de taronges, pols d’oli d’oliva, bombó de caramel i oli d’oliva.
- Vegetarian Hotdog: Salsitxa de seitan i Quely amb proteïna de soja, cebes caramelitzades, baji de ceba (arrebossat amb farina de ciurons), raita (iogurt i menta), relish , pickles i mostassa.
ASSAONA GASTROBEACH CLUB
Passeig Portitxol, s/n
Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 a 20.00 hores
- Bacallà negre marinat en miso de taronja sobre mousse d’api fumat .
- Tàrtar de tonyina Assaona amb maionesa dashi i cruixent de Quely amb sèsam i algues.
EMBLEMÀTIC
Av. Gabriel Roca, 1
Horari: de dimarts a diumenge de 10.00 a 24.00 hores
- Còctel Miquelada mix: barreja d’embotits i espècies mallorquines, suc de llimona i top up de cervesa Rosa Blanca.
PROSSECCO SANTA CATALINA
C / Sant Magí, 48
Horari: de dilluns a diumenge de 11.00 a 23.00 hores
- Lasanya cruixent a la bolonyesa amb escuma de formatge burrata i crunch de formatge parmesà.
- Croqueta amb carbonara autèntica sobre galeta Quelis amb cremós de formatge pecorino romà i crunch de cansalada .