Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Des del mes de febrer fins al juny, la ciutat de Manacor ofereix una activitat ben interessant per conèixer el passat: Un aperitiu amb història.

La proposta consisteix en una visita a una de les sales del Museu d’Història de Manacor en què hi participa un expert amb la idea de divulgar la història a través dels objectes que hi ha exposats, a més d’explicar com vivia la gent en cada època.

L’activitat es complementa amb un aperitiu elaborat pel cuiner Thomas Cammerer, a partir dels aliments que es coneixien a l’època en qüestió i l’estudi dels receptaris existents.

La visita és gratuïta i el preu de l’aperitiu és de 8 euros. Les places són limitades a un màxim de 20 persones i cal tenir en compte que cinc dies abans de cada activitat es tanquen els grups.

Hi ha dos torns de visita, un de 10 a 12 i un altre d’11.30 a 13.30 hores.

La  primera de les sessions es va fer dia 22 de febrer, a la sala de prehistòria i va comptar amb la participació de l’arqueòloga Magdalena Sales. Les properes activitats es duran a terme els dies 14 de març, 4 d’abril, 9 de maig i 6 de juny, i tendran

Les inscripcions s’han de fer al 971 84 30 65.

Properes activitats Un aperitiu amb història 2020

  • 14 de març. Sala romana. A càrrec de l’arqueòleg Antoni Puig
  • 4 d’abril. Sala tardoromana. A càrrec de l’arqueòleg Mateu Riera
  • 9 de maig. Sala islàmica. A càrrec de l’arqueòleg Pablo Galera
  • 6 de juny. Època medieval. A càrrec de l’historiador medievalista Guillem Mayol

L’activitat està organitzada pel Museu d’Història de Manacor, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Museu de Manacor i l’Ajuntament de Manacor.