Des del mes de febrer fins al juny, la ciutat de Manacor ofereix una activitat ben interessant per conèixer el passat: Un aperitiu amb història.

La proposta consisteix en una visita a una de les sales del Museu d’Història de Manacor en què hi participa un expert amb la idea de divulgar la història a través dels objectes que hi ha exposats, a més d’explicar com vivia la gent en cada època.

L’activitat es complementa amb un aperitiu elaborat pel cuiner Thomas Cammerer, a partir dels aliments que es coneixien a l’època en qüestió i l’estudi dels receptaris existents.

La visita és gratuïta i el preu de l’aperitiu és de 8 euros. Les places són limitades a un màxim de 20 persones i cal tenir en compte que cinc dies abans de cada activitat es tanquen els grups.

Hi ha dos torns de visita, un de 10 a 12 i un altre d’11.30 a 13.30 hores.

La  primera de les sessions es va fer dia 22 de febrer, a la sala de prehistòria i va comptar amb la participació de l’arqueòloga Magdalena Sales. Les properes activitats es duran a terme els dies 14 de març, 4 d’abril, 9 de maig i 6 de juny, i tendran

Les inscripcions s’han de fer al 971 84 30 65.

Properes activitats Un aperitiu amb història 2020

  • 14 de març. Sala romana. A càrrec de l’arqueòleg Antoni Puig
  • 4 d’abril. Sala tardoromana. A càrrec de l’arqueòleg Mateu Riera
  • 9 de maig. Sala islàmica. A càrrec de l’arqueòleg Pablo Galera
  • 6 de juny. Època medieval. A càrrec de l’historiador medievalista Guillem Mayol

L’activitat està organitzada pel Museu d’Història de Manacor, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Museu de Manacor i l’Ajuntament de Manacor.