Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Els vins Glass es venen dins llaunes. És una nova marca nascuda a Catalunya que ofereix vi jove envasat en alumini. La idea va néixer a Silicon Valley, quan l’impulsor de la iniciativa, Joan Anton Romero, era a un celler de vins i va veure aquest format. Amb la intenció d’importar el model d’envàs als Països Catalans i, en primer lloc a Catalunya, va decidir llançar l’empresa Aluvinum Wines, que ha llançat ara la marca Glass Canned Wines.

Si bé l’empresa havia de treure el producte l’any passat, la pandèmia ha obligat a ajornar la presentació fins a inicis d’aquest 2021. Són cinc vins joves diferents: un de negre (Cabernet-Merlot), un de blanc (Chardonnay-Xarel·lo-Muscat), un de rosat (Merlot- Ull de Llebre), un de blanc amb bombolles (Blanc Bubbles) i un de rosat amb bombolles (Rosé Bubbles).

Però la novetat és l’envàs, d’alumini 76% reciclat. És un material 100% reciclable i compta amb un revestiment intern per evitar que el vi agafi gust metàl·lic o s’oxidi. “Glass no és un altre tipus d’envàs del vi. És una altra oferta de vi presentat d’una forma alternativa per ser consumit de forma responsable en qualsevol moment, situació i lloc”, segons indica Romero a través d’un comunicat.

La companyia també destaca un dels objectius que s’han proposat per a l’any que ve: que tots els vins que comercialitzen siguin orgànics. Els vins Glass estaran disponibles per comprar a partir de febrer.