/

Activitats gastronòmiques per al Dia de les Illes Balears 2018

Aquesta setmana s'han preparat diverses activitats gastronòmiques per celebrar el Dia de les Illes Balears 2018. A continuació en teniu un recull dividit per illes i per dies.

S’han organitzat passejades, demostracions, menús i activitats relacionades amb la cuina.

Aquesta setmana s’han preparat diverses activitats gastronòmiques per celebrar el Dia de les Illes Balears 2018. A continuació en teniu un recull dividit per illes i per dies.

MALLORCA

Dies 27, 28 de febrer i 2 de març

Palma, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Xou de cocteleria balear. Activitat que pretén donar a conèixer les diferents begudes que hi ha a les Illes Balears i les seves possibles combinacions, que es podran tastar amb un preu de 0,90 euros. Dia 27 serà sobre Menorca, dia 28 sobre Mallorca i dia 2 sobre Eivissa i Formentera. Les combinacions les prepararan els alumnes de l’especialitat de Cuina i Restauració (ESCIR) i ells mateixos seran els que duran aterme el xou a la recepció de l’EHIB. Sessions d’una hora de durada (de 12 a 13 hores) al hall de l’Escola. Les activitats les duran a terme els alumnes de primer i segon que estiguin al bar junt als seus professors. Les receptes les prepararan entre tots els alumnes respectant uns mínims en la utilització dels productes de les Illes.

Dia 28 de febrer

Palma, Peccata Minuta, a Bodegas Suau (Pont d’Inca), a les 20 hores, amb la participació de Andrés Benítez – Can Bordoy (Palma – Mallorca); Joan Canals – Ulisses (Ciutadella – Menorca); Joan Marc Garcias – Joan Marc Restaurant (Inca – Mallorca); Marga Coll – Miceli/Arrels (Selva – Mallorca); Matías Iriarte – Suau Brand Ambassador (Mallorca); Miquel Calent – Can Calent (Campos – Mallorca); Miquel Gelabert – Can March (Manacor – Mallorca); Patrick James – Pan y Vino (Sant Lluís – Menorca); Rafa Martín – Brassclub (Palma – Mallorca); Tomeu Lassio – Tomeu Lassio (Lloseta – Mallorca). Preu: 50 euros. Venda d’entrades.

Dia 1 de març
Palma, Passejada gastronòmica a les 10 hores sobre gelats i quemullars. Visita a alguns dels llocs més emblemàtics de Palma des d’una perspectiva dolça i refrescantDe refinament a tradició pupular. Reserves a: diadaillesbalears[arrova]gmail[punt]com

Dia 1 de març

Palma, Taller de cuina saludable per a infants amb productes de venda directa, de 12 a 12.45 h, a l’envelat a la Fira de Productes de les Illes Balears (esplanada de l’Hort del Rei. Parc de la Mar)

Dia 1 de març

Palma, Concurs de la Millor Ensaïmada del Món, a l’envelat de la Fira de Productes de les Illes Balears (esplanada de l’Hort del Rei. Parc de la Mar).

Dia 2 de març

Palma, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, gran bufet de cuina tradicional balear. A l’Aula Magna, on els alumnes d’Alta Cuina elaboren cada divendres un bufet temàtic, es prepararà un bufet tipus còctel centrat en elaboracions en miniatura dels plats més emblemàtics i tradicionals de les quatre illes de l’arxipèlag balear. Serà obert al públic, horari d’entrada: de 14 a 15.30 hores i amb reserva prèvia. Preu: 18 euros, amb vi balear inclòs. Reserves: 971 17 26 08.

Dia 2 de març

Palma, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, menú especial Quatre Illes a l’Aula Restaurant Miramar. A migdia, arxipèlag balear: Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Es faran versions de receptes tradicionals renovades i adaptades a una carta moderna. Activitat oberta al públic amb reserva. Preu: 25 euros. Reserves al 971 17 26 08.

Dia 3 de març

Estellencs, les madones del poble, amb la col·laboració de l’Associació de la Gent Gran, cuinaran unes sopes de matances, a partir de les 9 hores.

MENORCA

Dia 1 de març

Ciutadella, el restaurant Es Tast de na Sílvia acollirà el menú 4 dones, 4 illes, amb una degustació gastronòmica a càrrec de cuineres destacades: Sílvia Anglada (Menorca); Cati Pieras, de Daica (Mallorca); Ana Jiménez, de Quimera (Formentera), i Marga Orell, de S’Ametller (Eivissa)

EIVISSA

Dia 1 de març

El municipi de Sant Josep de la Talaia acollirà una degustació gastronòmica balear de 12 a 17 hores, a l’avinguda de Pere Escanellas.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat