Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

APAEMA ha organitzat aquest curs que tracta sobre el cultiu ecològic del safrà. S’hi tractaran tècniques de cultiu, els cicles de la planta i la recol·lecció, a més d’altres qüestions com la conservació comercialització del safrà. També s’hi farà esment al cultiu d’altres herbes aromàtiques complementàries del safrà.

L’impartirà Joan Cartanyà, pagès ecològic i expert en safrà, els dies 31 de gener, de 16 a 21 hores, i 1 de febrer, de 9 a 14 hores, a l’Espai Na Camel·la de Manacor (c/ de Tià de sa Real, 3).

El curs s’adreça principalment a dones i joves pagesos, a més de professionals i no professionals agraris, a tècnics i a persones interessades en la temàtica.

El curs és gratuït i està finançat pel Govern de les Illes Balears, el Fons Europeu Agrícola, PDR i el Ministeri d’Agricultura. Les incripcions s’han de fer a: https://forms.gle/K1jTW5NkmxnnFN7WA