Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Es fa el diumenge 16 de desembre al Pla de na Tesa

La llet d’ametlla és un dels aliments típics de les festes de Nadal a Mallorca. Un dels indrets que conserva la tradició d’elaborar-la és la localitat del Pla de na Tesa, on els seus veïnats organitzen el diumenge 16 de desembre, la XIII edició de la Fira de la Llet d’Ametlla.

La cita, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Marratxí, comença a les 9.30 hores i acull diverses activitats com l’exposició de cotxes antics, la mostra d’animals, les paradetes artesanes comercials, a més de la recollida de cartes per als Reis d’Orient. A les 11 i a les 12 hores, hi haurà la una xerrada sobre el procés d’elaboració de la llet d’ametlla, a la Plaça de l’Església. També hi haurà passacarrers amb els Caparrots i els Xeremiers de Marratxí i, a les 18 hores, la representació del betlem vivent a carrec dels infnats de catequesi del Pla de na Tesa, a l’església de Sant Llàtzer. Consultau aquí el programa de la Fira de la Llet d’Ametlla 2018.

A més a més, durant tota la fira es recolliran aliments per als més necessitats a la paradeta de l’organització a favor de l’ONG Zaqueo.

On podeu fer la llet d’ametlla?

Cal recordar que podeu anar a fer la llet d’ametla a can Pep Pocoví. Es troba al camí de Son Alegre, 14 del Pla de na Tesa. Obrirà el local els dies 21, 22 de desembre, de 8 a 13 hores i de 15 a 20 hores. Mentre que els dies 23, 24 30 i 31 només obrirà en horari de matí. Per a més informació, podeu telefonar al 971 60 17 73 o al 971 60 01 58.