Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un dels locals que es va posar de moda a Palma l’any passat, Beatnik, ha reobert les portes. El local combina còctels originals, una deliciosa proposta culinària i bona música en el barri de la Llonja de Palma, en les instal·lacions de Purohotel, sota la direcció de Sybrand Sijbertsma.

El responsable de la carta és el xef León Altamirano, que manté plats que han conquerit els paladars de molts dels seus clients com els llagostins en tempura, maonesa coenta i cibulet o la tonyina vermella sobre tortita cruixent, servida amb maonesa de ponzu i oli de tòfona. També ha preparat novetats com l’amanida cruixent d’ànec, el risotto de carabassa i espinacs o la versió del lemon pie (pastís de llimona).

Pel que fa a la cocteleria, els responsable és Rasier Gómez i hi destaquen diferents còctels originals entre els que hi destaca el Duck Pond (ginebra, rom blanc, licor de melicotó i suc de llimona) o el Mr. Ginger (cumquat, gingebre i romaní fresc, suc de taronge i cervesa de gingebre).

És obert de dijous a diumenge de 19.30 a 02 hores de la matinada.