Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

APAEMA ha organitzat per als dies 13 i 14 d’agost de 2020 el curs bàsic Hivernacles: tipus, maneig i manteniment, que serà impartit per José Manuel Torres Nieto, tècnic expert en hivernacles (Almeria, Espanya).

Aquest curs teòric té com a objectiu donar a conèixer els tipus d’hivernacles, característiques, materials i maneig, sempre enfocat al cultiu ecològic. S’hi tractaran continguts sobre estructures, material de cobertura, obertura, muntatge, manteniment i altres qüestions a tenir en compte. El curs s’adreça a dones i joves pagesos, com també a professionals agraris, tècnics i persones vinculades al món agrari amb interès sobre aquesta temàtica.

El curs s’impartirà en línia de 16 a 19 hores, amb una durada total de 6 hores. Per apuntar-s’hi cal inscripció a través del formulari https://forms.gle/pQHZxbHQ2oULC2Qt5. Uns dies abans de començar, s’enviarà l’enllaç al curs i la contrasenya per accedir-hi a totes les persones inscrites.

És gratuït i està finançat pel Govern de les Illes Balears, el Fons Europeu Agrícola, el fons PDR i el Ministeri d’Agricultura