APAEMA ha organitzat per als dies 13 i 14 d’agost de 2020 el curs bàsic Hivernacles: tipus, maneig i manteniment, que serà impartit per José Manuel Torres Nieto, tècnic expert en hivernacles (Almeria, Espanya).

Aquest curs teòric té com a objectiu donar a conèixer els tipus d’hivernacles, característiques, materials i maneig, sempre enfocat al cultiu ecològic. S’hi tractaran continguts sobre estructures, material de cobertura, obertura, muntatge, manteniment i altres qüestions a tenir en compte. El curs s’adreça a dones i joves pagesos, com també a professionals agraris, tècnics i persones vinculades al món agrari amb interès sobre aquesta temàtica.

El curs s’impartirà en línia de 16 a 19 hores, amb una durada total de 6 hores. Per apuntar-s’hi cal inscripció a través del formulari https://forms.gle/pQHZxbHQ2oULC2Qt5. Uns dies abans de començar, s’enviarà l’enllaç al curs i la contrasenya per accedir-hi a totes les persones inscrites.

És gratuït i està finançat pel Govern de les Illes Balears, el Fons Europeu Agrícola, el fons PDR i el Ministeri d’Agricultura