Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

És gratuït i s’imparteix del 5 al 7 d’abril a Sóller

L’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el curs de citricultura ecològica i varietats locals. És una activitat formativa gratuïta que té com a objectiu donar els coneixements necessaris per al cultiu ecològic de cítrics, com també l’ús de varietats locals. El curs inclourà: maneig de sòls i fertilitat, sanitat vegetal, poda i ratllat, producció, qualitat, patrons i varietats, present i perspectives de futur, etc.

S’adreça preferentment a professionals agraris i, en cas de no omplir les places, s’obriria a tota persona interessada en la temàtica. L’imparteixen Alfons Domínguez Gento, expert en citricultura ecològica del País Valencià, i Josep Mora, tècnic de la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller.

S’impartirà el dijous 5 i el divendres 6, de 16 a 21 h, i el dissabte 7, de 9 a 14 h , a la Cooperativa agrícola de Sóller (c/ Fornalutx, 8) i té una durada de 15 hores de durada. Hi col·labora, l’associació Varietats Locals i la Cooperativa Agrícola de Sóller. Les inscripcions es poden fer a: https://goo.gl/forms/mnFQdAQNyDis7qrq1