És gratuït i s’imparteix del 5 al 7 d’abril a Sóller

L’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el curs de citricultura ecològica i varietats locals. És una activitat formativa gratuïta que té com a objectiu donar els coneixements necessaris per al cultiu ecològic de cítrics, com també l’ús de varietats locals. El curs inclourà: maneig de sòls i fertilitat, sanitat vegetal, poda i ratllat, producció, qualitat, patrons i varietats, present i perspectives de futur, etc.

S’adreça preferentment a professionals agraris i, en cas de no omplir les places, s’obriria a tota persona interessada en la temàtica. L’imparteixen Alfons Domínguez Gento, expert en citricultura ecològica del País Valencià, i Josep Mora, tècnic de la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller.

S’impartirà el dijous 5 i el divendres 6, de 16 a 21 h, i el dissabte 7, de 9 a 14 h , a la Cooperativa agrícola de Sóller (c/ Fornalutx, 8) i té una durada de 15 hores de durada. Hi col·labora, l’associació Varietats Locals i la Cooperativa Agrícola de Sóller. Les inscripcions es poden fer a: https://goo.gl/forms/mnFQdAQNyDis7qrq1