Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca ha nomenat  Tafoner Major 2020-2021 el cuiner Miquel Calent.

Amb aquesta figura, la DO Oli de Mallorca reconeix anualment la contribució de persones o entitats a la difusió de la cultura de l’oli d’oliva. En el cas de Miquel Calent, ho fa des dels fogons dels restaurants Can Calent (Palma) i Cuit (Campos) i com a comunicador al programa televisiu ‘Fred i Calent’ (IB3 Televisió) i com a columnista de premsa a Ara Balears i Última Hora, des d’on predica la importància i bonança de l’Oli de Mallorca, ingredient que reconeix com un dels pilars de la cuina de Mallorca, i del sector primari en general.

El president de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol, i Tiffany Blackman, en representació del consell regulador han lliurat al xef Miquel Calent el quartà (antiga mesura usada a les tafones), i també li han presentat l’olis novell de l’anyada d’enguany.