El consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca ha nomenat  Tafoner Major 2020-2021 el cuiner Miquel Calent.

Amb aquesta figura, la DO Oli de Mallorca reconeix anualment la contribució de persones o entitats a la difusió de la cultura de l’oli d’oliva. En el cas de Miquel Calent, ho fa des dels fogons dels restaurants Can Calent (Palma) i Cuit (Campos) i com a comunicador al programa televisiu ‘Fred i Calent’ (IB3 Televisió) i com a columnista de premsa a Ara Balears i Última Hora, des d’on predica la importància i bonança de l’Oli de Mallorca, ingredient que reconeix com un dels pilars de la cuina de Mallorca, i del sector primari en general.

El president de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol, i Tiffany Blackman, en representació del consell regulador han lliurat al xef Miquel Calent el quartà (antiga mesura usada a les tafones), i també li han presentat l’olis novell de l’anyada d’enguany.