Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El chef Fernando P. Arellano ha anunciat que està preparant l’obertura d’una cantina a Palma. Aquest cuiner espanyol, afincat a Mallorca, és l’únic que ha aconseguit dues estrelles Michelin a l’illa, concretament amb el restaurant Zaranda, que va haver de tancar per problemes amb la propietat de l’hotel Son Claret, que li va restringir el contracte en vigor.

Segons ha avançat Arellano, es dirà Panzà i és un projecte conjunt amb el chef Javier Gardonio, fins fa un any cap de cuina del restaurant del Hotel Glòria de Sant Jaume (Palma) i qui durant una dècada va ser la mà dreta d’Arellano a la cuina.

Encara no se n’ha fet pública la data d’obertura com tampoc el lloc exacte on es troba, però se sospita que el més de juny Panzà ja estigui operatiu.