Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant Flanigan tornarà a ser l’escenari d’una gran cita culinària. Els protagonistes seran Simon Petutschnig i Sergio Aymami, que prepararan un menú en el qual el mar en serà el protagonista.

Tendrà lloc el dimecres, 26 de maig, a les 14 hores, a l’espai superior de Flanigan, a Port Portals (Calvià). L’activitat gastronòmica està organitzada per Gastroevents Balears se centra en els quatre elements. La primera jornada, celebrada el mes de novembre passat, va tenir la terra com a protagonista i la del mes de maig se centrarà en el mar. Més endavant s’organitzaran les que se centraran en el vent i el foc.

Joan Arnau, responsable de Gastroevents Balears, explica que és una microactivitat, amb places limitades no sols per la covid-19, sinó perquè volen oferir una experiència de qualitat i que els cuiners, forners o pastissers que hi participen es puguin concentrar-se en el producte al màxim i, així, oferir una experiència única. Les inscripcions es poden fer al restaurant Flanigan (971 67 91 91) o a través de les xarxes socials de Gastroevents Balears.

Serà un menú sorpresa que es dividirà en 3 snacks, 2 entrants, 2 principals, 2 postres i els petit fours.

Simon Petutschnig
El xef Simon Petutschnig va néixer a Àustria el 1978. Des del novembre de 2017 és el responsable del restaurant Fera de Palma, que s’ha convertit en un referent de l’alta cuina a la capital balear. Abans va passar pels fogons de l’hotel Sant Francesc, també ha estat xef executiu i soci de Carinthian de la vila de Eberstein (Àustria). A més a més, ha treballat amb diversos xefs amb estrella Michelin com  Paco Pérez, al restaurant Miramar, i amb Jordi Vilà, al restaurant Alkímia. El seu estil culinari destaca per fusionar la calor i la passió de la Mediterrània amb l’ànima d’Àsia.

Sergio Aymami
El forner Sergio Aymami és francès. Va aprendre la gastronomia a Borgonya, i va treballar principalment com a pastisser a diferents restaurants gastronòmics i hotels de luxe a la Costa Blava, Gal·les, Anglaterra i Barcelona, on també va tenir l’ocasió d’endinsar-se al món de la fleca i brioixeria, i en va perfeccionar la seva tècnica. Quan es va instal·lar a Madrid, amb Fernando Perez Arellano, també va fer de pastisser i després com a segon de cuina, moment en el qual, el restaurant rep la seva primera estrella Michelin .Després d’un temps per França, va tornar a Mallorca per continuar fent feina amb Arellano. L’any 2018 va inugurar el forn Rústic de Binissalem, juntament amb María Cañizales.