Postres/Llet/Ous/PaBaixa/Més de 2 horesIngredients Per al pa de pessic: 5 ous 200 g de sucre 200 g de farina de rebosteria 1
La crema cremada és un dels dolços més típics i un dels més saborosos.
Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de
Xuixo de Girona
Postres/OusMitjana/El xuixo (o xut a les comarques tarragonines, ‘Tornem-hi’ a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot chucho o suso
Granada de carabassons
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el
Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un
Barquetes d’ous de guàtlera i sobrassada amb mel i romaní
Per començar posam dins una paella la sobrassada i amb l’ajuda d’una cullera de fusta, l’anam torrant a foc mitjà. Hem de
Primer de tot hem de pelar les patates i tallares a daus o tipus xips, però més gruixudes. Les deixam dins aigua
En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.
Fora de temporada podeu