Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) ha acollit el quart  Certamen Balear de les Verdures per a Escoles de Cuina organitzat per l’Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB). La cita ha tengut lloc el dimarts 25 de febrer i hi han participat 8 equips.

Els participants tenien 15 minuts per presentar els plats i cada creació s’acompanyava d’un tema musical que sonava mentre el jurat degustava el plat.

Els guanyadors han estat Jordi Cobos Martí i el Xavier Simonet Ferragut, alumnes de l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller. En segon lloc, hi han quedat Antònia Massanet Perelló i Kevin Fraijó Reva de l’EHIB; i en tercer lloc, Núria Vega Coll i Jhon Edixon Duran Rodríguez de l’IES Josep Sureda i Blanes (Palma).

Aquest primer premi permetrà a Jordi Cobos i a Xavier Simonet competir en representació de les Illes Balears al costat de Marcel Res en el campionat de Makrochef.

El jurat estava format per  Manuel Julve periodista de Ràdio Nacional; Julián Aguirre, periodista d’Ultima Hora; Raül Resinos de Benicarló Cuiner de l’Any 2017; Benet Vicens, cuiner del restaurant Bens d’Avall; Iñigo Rodríguez, cuiner de l’Hotel Pacha Eivissa; Bernabé Caravotta, cuiner del restaurant Vandal; Marcel Ress, guanyador Top Chef; Sílvia Anglada, cuinera d’Es Tast de na Sílvia; i Víctor Royo, cuiner de Live Hotels i vicepresident d’ASCAIB.