Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El proper dissabte, 18 de juliol, se celebra la 9a Jornada Tècnica d’Agricultura Ecològica de les Illes Balears. La cita d’enguany, tendrà com a protagonistes alguns dels apicultors capdavanters de Mallorca en aquest sector, com també se centrarà en aspectes com l’etiquetatge de la mel.

L’acte està organitzat per APAEMA i té lloc a l’Auditori de Porreres (c/ d’en Cerdà, 21). Es tracta d’un trobada formativa anual, l’única d’aquestes característiques que se celebra a la comunitat autònoma.

El preu de matrícula és de 5 euros per a socis d’APAEMA i 10 euros per a la resta. Les inscripcions s’han de fer per ingrés al compte ES54 2056 0009 7310 0107 3129 (Caixa Colonya) i s’hi ha d’indicar el nom i els cognoms.  El període d’inscripció es tancarà dijous dia 16 de juliol a les 14 h.  Per assistir-hi és imprescindible dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tota la jornada.

El programa és el següent:

 • 9 hores:
  Presentació de la jornada
  Un passeig per l’apicultura. Experiència d’una explotació apícola professional. Per: Tomeu Gual, mel Son Frare.
  Pràctica i foment d’una apicultura sostenible en una illa com Mallorca. Per: Gori Lladó, mel Son Gravot.
 • 30 hores:
  Pausa – cafè
  Projecte apícola enfocat a la reproducció d’abelles i a la producció de mel. Per: Biel Coll, mel Vici.
  Projecte apícola amb certificació ecològica i màrqueting diferenciat.Per: Martí Mascaró, mel Caramel.
 • 12 hores:
  Etiquetatge de mel. Per Eva Contestí, coordinadora d’inspecció de l’IQUA, Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació
 • 13 hores:
  Control oficial de la mel. Per: Eva Contestí, coordinadora d’inspecció de l’IQUA, Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació
 • 14 hores:
  Cloenda de la jornada
Autoria imatge: David Hablützel / Pixabay