Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 200 g de farina
  • 100 g de mantega
  • 75 g de sucre
  • 1/2 k de maduixes
  • 3 cullerades de sucre glas
  • 1 poc de canyella (opcional)

Elaboració
Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol. Afegiu-hi el sucre glas i la canyella i remenau-ho tot. Després, col.locau-ho en una palangana de vidre.
En un altre bol posau la farina, la mantega (a temperatura ambient) i el sucre, mesclau-ho amb els dits fins aconseguir una masa granulada. A continuació, col·locau una capa fina (és important perquè es cuini bé la pasta) damunt les maduixes i enfornau-ho a 200º durant 20 minuts, fins que estigui daurada.

Per acabar, deixau refredar i estarà llesta per menjar.