Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients
Per a 4 glopets

  • 20 gerds més uns 8-10 per decorar
  • 12 maduixes grossetes
  • 2 cullerades de sucre llustre
  • 2 cullerades de marc de cava
  • unes gotes de llimona
  • 4 culleradetes de formatge quarck
  • 1 culleradeta de cacau

Elaboració
Triturem les maduixes, prèviament tallades a trossos, i els gerds, juntament amb el sucre llustre, el marc de cava i les gotes de llimona, fins a obtenir un puré líquid ben fi.
Repartim en gots baixos i amples, per facilitar que es pugui menjar amb cullera.
Col·loquem al mig de cada got una boleta de formatge quarck, amb cacau per sobre. Acabem de decorar amb uns quants gerds.