Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 12 maduixes
  • Nata per muntar 100 ml.
  • 1 cd de sucre
  • Essència de vainilla
  • 6 galetes dolces
  • 20 g  mantega, o la que se begui les galetes
  • Confitura de mandarina (opcional)
  • Xocolata (opcional)

Elaboració
-Capolam les galetes, mesclam la mantega fins que formi una pasta homogènea, li donam forma i la ficam dins la gelera fins que vegem que hagi tornat cruixent.
-Buidam l’interior de les maduixes i les deixam amb el forat damunt un paper absorbent.
-Muntam el chantilly (mesclam nata, sucre i essència), ho deixam reposar dins la gelera una estona.
-Tallam l’altre part de la maduixa perquè tengui estabilitat damunt el plat.
-Omplim la maduixa de chantilly, la col·locam al plat i a damunt la chantilly posam el bastonet de galeta.