Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients 

Per a 2 persones

– 200 g de tortiglioni (o un altre tipus de pasta)
– 150 g de salsitxa (o botifarra)
– ½ ceba
– 50 g de mantega
– 20 cl de cervesa
– 3 o 4 cullerades soperes de nata per cuinar
– Un raig d’oli
– Unes fulles de romaní

Preparació

Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc) i deixau-la a part. Després, tallau la ceba a trossos i posau-la en una paella ampla amb la mantega (que pot ser la mateixa on heu cuit la salsitxa).

Abans que la ceba agafi color, afegiu-hi la cervesa i deixeu que s’evapori, sense tapa i amb flama fluixa, de manera que la ceba tingui temps de coure’s. Quan la cervesa s’hagi reduït, passau el contingut de la paella pel minipimer. Tornau a abocar a la paella la crema de ceba i cervesa, la salsitxa, 3 cullerades de nata (no us passeu amb la nata si no matareu el gust amarg de la cervesa) i unes fulles de romaní. Tapau, deixeu que faci xup xup 3-4 minuts a flama baixa i apagueu el foc.

Coeu la pasta. Un minut abans que estigui feta, tornau a engegar el foc a la paella. Escorreu-la al dente i abocau-la a la paella. Remenau amb la flama forta un minut i emplatau.

Buon appetito!