Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a la base:

  • 125 g de galetes de tipus digestive
  • 75 g de mantega

Per a la mousse:

  • 125 g de maduixes
  • 4 fulls de gelatina
  • 125 ml de nata
  • Suc de llimona
  • 4 blancs d’ou
  • 125 g de sucre
  • 25 ml d’aigua

Per a la crema:

  • 200 g de llet condensada
  • Suc de llimona
  • 3 fulls de gelatina
  • 1 formatge cremós

Per a la decoració: coberta

  • 125 g de maduixes
  • 3 cullerades de confitura de maduixa
  • Licor de taronja

Elaboració

La base:
Capolam les galletes i afegim la mantega a punt de pomada, aquesta mescla la col·locarem a la base d’un motlle qualsevol.
Després ho ficam 1 hora a la gelera, mentrestrant podem elaborar la resta de la preparació.

La crema:
En un bol mesclam la llet condensada amd el suc de llimona, el formatge en crema i el fulls de gelatina ja hidratats amb aigua freda.
A continuació, bateu-ho energèticament fins que obteniu unacrema consistent

La mousse:
Primer de tot posam a remull els 4 fulls de gelatina i els reservam, farem la merenga italiana bullint 50 ml d’aigua amb 250 g de sucre, mentre l’almivar agafa temperatura. Després, afegirem l’almivar a fil prim damunt el blanc d’ous mig pujats i ho acabaem de pujar fins que se refredi i agafi consistència.

El segon pas és muntar la nata.

El tercer, mesclar els fulls de gelatina que estaven en remull amb una mica de polpa de maduixa i el suc de una llimona, ho encalentim fins que s¡hagi dissolt la gelatina. Ho mesclam amb la resta de la polpa i li ofegim a poc a poc la merenga, i en darrer lloc hi afegim la nata amb moviments envolvents.

El quart pas és omplir amb aquesta pasta els motlles.

La coberta:
Posarem una mica de licor de toronja, maduixes i 3 cullerades de confitura a bullir fins aconseguir una salsa lleugera, que bobreixi els motlles i ho refrigerarem tot durant 24 hores.