Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant Talent de Campanet ofereix una selecta proposta culinària creativa, que parteix de la tradició mallorquina, influències orientals i que dona priotirat al producte local. El nom remet a dues idees que s’expressen amb aquesta paraula en català: a)  aptitud intel·lectual, capacitat natural o adquirida per a certes coses b) gana.

Talent és una idea de Sanjeev, que treballa colze a colze amb el cuiner Alexis Aliau, originari de Deltebre (Baix Ebre, Tarragona). Hi podeu fer el menú complet (aperitiu, entrant, primer, segon i postres per 27 euros, beguda a part) o triar el plat que vulgueu de la carta.

Hi hem tastat: all i pebre d’anguiles, esqueixat de me rostit amb ceba i remolatxa confitada (servida dins pa casolà d’olives) i llesques del papa amb orxata de xufla.

El restaurant va néixer el mes de maig de 2016 com a iniciativa del mallorquí Sanjeev, primer com un local per tastar formatges, cerveses i vins, un espai que s’ha convertit en la botiga Projecte 25, mentre que paral·lelament, i per demanda dels seus clients, va donar lloc a aquest restaurant. També té un jardí, ideal per a l’estiu i una bella sala amb volta per a àpats més privats.

Ver mapa más grande