Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fins al 16 de març, la Universitat de les Illes Balears ha organitzat diferents activitats

La Universitat de les Illes Balears organitza la cinquena edició de la Setmana Saludable i Sostenible, del 12 al 16 de març. La cita té com a objectiu promoure un estil de vida més saludable i respectuós amb el medi ambient, a través de tallers (aromateràpia, mindfulness, prevenció del debilitament del sòl pelvià, risoteràpia i cuina) i taules informatives. També es podrà accedir gratuïtament a les instal·lacions esportives de CampusEsport i es durà a terme una campanya massiva de donació de sang. A més, de dilluns a dimecres, de 9 a 10 hores, hi haurà un  berenar saludable a càrrec d’Agromart i Quely, a les consergeries dels edificis de la UIB; i de dilluns a dijous,  de 9 a 12 h, hi haurà lots de berenar saludable a totes les cafeteries del campus per només 3 euros.

Les activitats s’adrecen a la comunitat universitària i al públic en general. Cal destacar-ne les següents:

Dijous dia 15 de març

  • 11-13 hores: Degustació de productes al Mercat Ecològic a la UIB, a càrrec de l’Associació Mercat Ecològic. Vine a degustar productes ecològics locals i aprofita el moment per comprar de manera sana i natural. Al caminal de l’Illa d’en Colom.
  • 17-20 hores: Taller de cuina ‘Fast food sa’. A l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB). Preu: 10 euros. Inscripcions limitades a l’adreça <borras@uib.cat> i als telèfons 971 17 23 75 / 971 17 26 26.

Consultau tot el programa a: http://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Setmana-saludable/