Fins al 16 de març, la Universitat de les Illes Balears ha organitzat diferents activitats

La Universitat de les Illes Balears organitza la cinquena edició de la Setmana Saludable i Sostenible, del 12 al 16 de març. La cita té com a objectiu promoure un estil de vida més saludable i respectuós amb el medi ambient, a través de tallers (aromateràpia, mindfulness, prevenció del debilitament del sòl pelvià, risoteràpia i cuina) i taules informatives. També es podrà accedir gratuïtament a les instal·lacions esportives de CampusEsport i es durà a terme una campanya massiva de donació de sang. A més, de dilluns a dimecres, de 9 a 10 hores, hi haurà un  berenar saludable a càrrec d’Agromart i Quely, a les consergeries dels edificis de la UIB; i de dilluns a dijous,  de 9 a 12 h, hi haurà lots de berenar saludable a totes les cafeteries del campus per només 3 euros.

Les activitats s’adrecen a la comunitat universitària i al públic en general. Cal destacar-ne les següents:

Dijous dia 15 de març

  • 11-13 hores: Degustació de productes al Mercat Ecològic a la UIB, a càrrec de l’Associació Mercat Ecològic. Vine a degustar productes ecològics locals i aprofita el moment per comprar de manera sana i natural. Al caminal de l’Illa d’en Colom.
  • 17-20 hores: Taller de cuina ‘Fast food sa’. A l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB). Preu: 10 euros. Inscripcions limitades a l’adreça <borras@uib.cat> i als telèfons 971 17 23 75 / 971 17 26 26.

Consultau tot el programa a: http://ousis.uib.cat/Linies-dactuacio/Setmana-saludable/