Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Després d’un any aturats per la pandèmia, els Tasts Gastronòmics tornen de nou per donar a conèixer productors de vi, formatge, licor, ginebra, cafè i oli d’oliva més destacats de Mallorca.

Des d’aquesta pàgina us hi podeu apuntar. Només cal que cliqueu la icona del tast que voleu anar i empleneu les vostres dades. Els tasts són gratuïts amb inscripció prèvia. 

L’edició 2021 es farà a PorreresPuigpunyent Costitx, i comptarà amb la participació de 9 elaboradors: Formatges Tramuntana, Son Prim, Oli Verderol, Cabraboc, Jaume de Puntiró, 7103 Petit Celler, Formatge Son Jover, Arabay, Oli Algebecí i Vins Blanca Terra.

Les places són limitades i es faran a espais exteriors, seguint les mesures d’higiene establertes per les autoritats sanitàries.

Els tasts es faran els dies 11 i 25 de juny i 9 i 23 de juliol, a les 19 hores. Les inscripcions es poden fer a www.gastronomicament.cat/tasts.

La inscripció només serà vàlida una vegada que se n’hagi rebut confirmació.

La programació és la següent:

En aquest desplegable podeu consultar els tasts per empreses, dates i municipis

Tast
Lloc
Data

 


Inscripció

Les inscripcions són personals. Cada persona s’hi ha d’apuntar individualment.

  El vostre nom (obligatori):

  El vostre email (obligatori):

  Tast al qual voleu assistir (asegura't d'escollir el mes i població correcta):

  Comprova les empreses i la data:

  Si vols deixar algun comentari

  Acceptau rebre el butlletí de Gastronòmicament