/

VII edició dels Tasts Gastronòmics

Us convidam a conèixer els productes de Mallorca, en unes sessions agradables amb els responsables de les empreses més destacades de l'illa. Ells mateixos us presentaran i us convidaran a tastar uns aliments que es caracteritzen per la qualitat i l'exquisidesa.

Us convidam a conèixer els productes de Mallorca, en unes sessions agradables amb els responsables de les empreses més destacades de l’illa. Ells mateixos us presentaran i us convidaran a tastar uns aliments que es caracteritzen per la qualitat i l’exquisidesa.

Des d’aquesta pàgina us hi podeu apuntar gratuïtament. Només cal que cliqueu la icona  del tast que voleu anar i empleneu les vostres dades.

En aquesta setena edició, hi participen 21 empreses: Agromallorca, Antigues Neules, Bodega Àngel, Cafès Bay, Celler 7103, Celler Binigrau, Cervesa del Pla, Embotits Can Company, Formatge Son Jover, Formatges Burguera, Formatges Serra de Llodrà, Gelats Valls, Licors Moyà, Oli de Jornets, Oli de Son Barbassa, Oli Verderol, Platònic, Sobrassada Can Ribas, Vins Butxet, Vins Jaume de Puntiró i Vins Son Bordils.

Els tasts se celebren a 5 municipis de Mallorca: Palma, Es Capdellà (Calvià), Esporles, Santa Maria del Camí i Vilafranca.

Al final de cada tast, també tendreu l’oportunitat de comprar els productes.

Organització: Gastronòmicament i Obra Cultural Balear.

La programació és la següent:

En aquest desplegable podeu consultar els tasts per empreses, dates i municipis

Tast
Lloc
Data

 


Inscripció

Les inscripcions són personals. Cada persona s’hi ha d’apuntar individualment.

Inscripcions del 2017 tancades

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat