El cuiner Santi Taura ha anunciat que deixa Lloseta i que es trasllada a Palma. Ho fa amb la fusió dels dos conceptes culinaris que fins ara ha tingut vigents al seu poble natal: Santi Taura i Dins. D’aquesta manera, el nou restaurant es dirà Dins Santi Taura i estarà ubicat al barri de la Calatrava, en l’edifici que serà l’hotel El Llorenç Parc de la Mar.

El local de Lloseta l’usarà per fer-hi actes privats i per al servei que ofereix de catering.

DINS Santi Taura estarà situat a la Plaça Llorenç Villalonga, 4 de Palma i romandrà obert el vespre, de dimecres a dissabte, i els divendres i dissabtes, també al migdia. El restaurant obrirà el mes de juliol de 2019 i partir del mes de maig se n’obriran les reserves al 656.738.214 o a l’adreça electrònica reserves [arrova] santitaura [punt] com

Darrers àpats a Lloseta

Si el restaurant té lloc, perquè sempre era molt difícil tenir-hi taula, podeu reservar al restaurant Dins fins al 20 d’abril inclòs, i al restaurant Santi Taura fins al 30 de juny inclòs.

Una altra novetat: Cor – Barra i Taula 

El mes de juny, també hi haurà novetats ja que Santi Taura inaugurarà un nou restaurant a Palma, concretament devora del Mercat de l’Olivar. La nova aventura es dirà Cor – Barra i Taula i tendrà l’estil dels cellers mallorquins de sempre, amb una àmplia barra i taules per seure a gaudir de tapes, racions i plats del dia, basats en el producte de temporada i de mercat. Obrirà de dilluns a dissabtes, des del matí fins al vespre ininterrompudament.