/

Annge Mohamed Embarek guanya el concurs Protur Chef

La guanyadora és alumna del cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina del CIFP Juníper Serra

Annge Mohamed Embarek és la guanyadora de la quarta edició del concurs estatal de cuina Protur Chef, un esdeveniment gastronòmic coordinat pel xef Tomeu Caldentey que ha tingut lloc aquest cap de setmana passat al Protur Biomar Gran Hotel & Spa de sa Coma (Sant Llorenç des Cardassar).

La guanyadora és alumna del cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina del CIFP Juníper Serra. Va néixer l’any 1995 en els campaments de refugiats sahrauins de Tindouf i va arribar a Mallorca per primera vegada quan tenia 7 anys, gràcies a l’acollida d’una família mallorquina. De fet, Annge va aprofitar el lliurament del guardó per reclamar un referèndum i la llibertat del seu poble, davant el que es considera una segona traïció del Govern espanyol al poble sahrauí.

Com a premi, Annge Mohamed Embarek rebrà 3.000 euros, a més d’un contracte en pràctiques remunerat i d’un mes de durada, que inclourà l’allotjament en un dels hotels de la cadena Protur.

En aquesta quarta edició s’hi varen preinscriure gairebé 200 alumnes de més de 50 escoles de cuina representatives de tota la geografia de l’Estat espanyol, dels quals 18 arribaren a la fase final. D’aquests 18 alumnes, 8 procedien de diferents centres de les Illes Balears: Marc Adrover Estarellas, de l’IES Puig de sa Font (Son Servera); Sergio Andrés González Lorenzo, del CIFP Juníper Serra (Palma); Annge Mohamed Embarek, del CIFP Juníper Serra (Palma); Jesús Andrés Saona Carrillo, de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (Palma); Andreu Barceló Nicolau, del CIFP Juníper Serra (Palma); Irene Muntaner Roig, de l’IES Isidor Macabich (Eivissa); Leandra Hernández Gutiérrez, de l’Escola de Turisme de Balears (Manacor), i Júlia Salord Farré, de l’IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella de Menorca).

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, i la directora de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB), Glòria Escudero, varen acompanyar el passat divendres als alumnes de les Illes Balears i els desitjaren sort per a la competició. En paraules de Baos, “esdeveniments com aquests contribueixen a posar en valor els estudis d’FP, a més de donar-los visibilitat”.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat