Els millors plats de la cuina dels restaurants de Calvià també la podeu tastar per Nadal a molt bon preu. L’Ajuntament de Calvià dinamitza el sector de la restauració amb la Mostra de Cuines de Calvià de Nadal.

La ruta es divideix en tres zones i tres dates diferents. Zona 1 (que teniu aquí), zona 2 i zona 3.

La primera abasta els nuclis de Palmanova, Magaluf i Son Ferrer, del 4 al 6 de desembre de 2020. Aquests són els 7 restaurants que hi participen i el menú que hi ofereixen ja sigui per menjar al local o per endur a casa:

No Stress Wine & Prosecco  – Passeig del Mar, 12 (Palmanova)

Reserves: 971 772 732
Primer: Ensalada de mar
Segon: Risotto amb crema de llamàntols
Postre: Pastís mimosa
Beguda: Copa de vi, cervesa o refresc
Preu: 16 €

Restaurante Casa Garcia’s – Greco, 6 LC. 3 (Magaluf)

Reserves: 971 130 089
Primer: Sopa de Nadal
Segon: Filet de vedella amb salsa Garcia’s
Postre: Pastís banoffee casolà amb gelat
Beguda: Aigua i una copa de vi o una canya
Preu: 16 €

Embat by Vistasol – Alta 5, Hotel Apartaments Vistasol (Magaluf)

Reserves: 615 167 228
Primer: Raviolis casolans farcits d’aguiat de bolets amb salsa trufada de parmesà
Segon: Indiot farcit de llagostins, verduretes i formatge de Maó embolcallat amb bacó amb salsa d’estragó fresc acompanyat de patató rostit
Postre: Crep farcida de semifred d’almívar de llet i xocolata blanca ametlada amb coulis de fruites vermelles teb
Beguda: Aigua, refresc i copa de vi o cervesa
Preu: 18 €

Restaurante Ciro´s Palmanova – Passeig del mar, 3 (Palmanova)

Reserves: 630 147 324
Primer: Caldereta nadalenca de llamàntol fresc amb arròs bombeta de sa Pobla
Segon: Filet de llenguado amb salsa d’ostres, soja i mel damunt noodles al wok
Postre: Creps de torró d’ametla nadalenc amb sopa de xocolata blanca refinada i crumble de fruites seques
Beguda: Copa de vi Rioja, canya, aigua o refresc
Preu: 19 €

Mesón Son Ferrer – Mussol, 4 (Son Ferrer)

Reserves: 971 230 978
Primer: Canelons nadalencs de rap i llagostins amb beixamel de marisc
Segon: Caldereta especial de xot amb patates guisades i crumble d’ametles
Postre: Milfulls de poma reineta caramel•litzada
Beguda: Copa de vi Rioja, canya, aigua o refresc
Preu: 19 €

Trattoria Da Bruno – Roses Bermejo, 24, LC. 1 (Palmanova)

Reserves: 646 153 988
Primer: Llom a la sal amb mel de romaní acompanyat amb ruca i crema balsàmica
Segon: Penne alla boscaiola amb salsitxa i bolets silvestres
Postre: Tiramisú autèntic italià
Beguda: Aigua, copa de vi, refresc
Preu: 16€

Restaurante Polideportivo Magaluf – Miño, s/n (Magaluf)

Reserves: 971 130 753
Primer: Sarsuela de marisc
Segon: Filet de vedella amb porto i patata gratinada
Postre: Tiramisú casolà
Begudes: Vi i aigua
Preu: 16 €

Consultau-ne la ubicació en aquest mapa: